Zalmburgers met zelfgemaakte knoflooksaus

Hou je ook zo van burgers, net als ik? Je kan er oneindig veel recepten van bedenken en maken. Dit keer maakte ik deze heerlijke zalm burgers met knoflooksaus, rode ui, bosui en zongedroogde tomaatjes. Omdat ik weinig tijd had (lees lui was) om een zelfgemaakte zalmburger te maken, kocht ik deze kant&klare bij de Jumbo. Ik heb daarentegen wel de knoflooksaus zelfgemaakt ;). Maar ik beloof jullie, dat er zeker nog eens een echte huisgemaakte zalmburger op mijn blog verschijnt! En omdat ik het mezelf zo makkelijk gemaakt heb met deze kant&klare zalmburger heb ik wel aardig wat moeite gestoken in deze geweldige foto (scroll naar beneden voor nog meer foto's). Het leuke papier en servies dat jullie zien heb ik onlangs gekocht bij Orca Cool (Hiptafelen). Je hebt ogen te kort als je hier iets leuks zoekt zoals bijvoorbeeld een bord, kommetje of glazen. Een super toffe winkel met hele mooie spullen.


Wat heb je nodig voor 2 personen :

2 meergranen afbakbroodjes
zalmburgers
halve rode ui gesneden in ringen
4 zongedroogde tomaatjes
handje gesneden bosui
1 eetlepel magere kwark
1 eetlepel mayonaise licht&romig van Calvé
snuf zout & peper
1 theelepel gedroogde peterselie
1 teentje knoflook

Hoe maak je het klaar:

Verwarm de zalmburgers zoals aangegeven op de verpakking, evenals de afbakbroodjes. Snijd intussen de bosui en rode ui. Meng vervolgens de kwark, mayonaise, kruiden en geperste knoflook tot een sausje. Beleg de meergranen broodjes met de saus, zalmburgers en de uien. Smakelijk ❤


Hashtags

#w3ndelicious #zalmburger #vis #hamburger #bosui #rodeui #knoflooksaus


Archief
Zoeken op tags