Yoghurt met granola en vers fruit

Van de kroon op het werk kreeg ik granola van Eat Natural. Ik eet granola niet heel vaak omdat het redelijk veel calorieën bevat. Toch vind ik dit een heerlijke toevoeging aan mijn yoghurt of kwark en eet ik het met mate. Deze granola is zonder geraffineerde suikers en hoog in vezels.


Ik wilde graag een moody foodfoto maken waarbij het lichtinval heel belangrijk is. Aangezien ik alleen was tijdens het maken van dit beeld gebruikte ik een afstandsbediening voor het maken van deze foto. Natuurlijk had ik de instellingen van mijn camera al ingesteld en een aantal proefkiekjes gemaakt. Het enige dat nog moest gebeuren was de honing mooi laten vloeien over de yoghurt en met de andere hand tegelijkertijd de afstandsbediening gebruiken. Ik zeg: Goed gelukt!

ISO 100// 50 mm // f4 // 1/15 sec.


Wat heb je nodig voor 1 persoon:

250 gram volle yoghurt
aardbeien
blauwe bessen
20 gram granola
walnoten


Hoe maak je het klaar:

Vul een glaasje of kommetje met de yoghurt en voeg hier het fruit, granola, walnoten en honing aan toe.

Smakelijk ❤


Hashtags

#w3ndelicious #foodfotografie #foodphotography #foodshoot #moody

#lightroomedits #handphoto #yoghurt #granola

Archief
Zoeken op tags