Wortel tortilla panini

Deze wortel tortilla's van No Fairytales heb ik altijd in huis. Wij eten ze thuis heel graag. Ik geef ze mijn zoon vaak mee naar school als lunch en zelf neem ik ze vaak mee naar mijn werk opgerold als wrap met bijvoorbeeld cottage cheese en kipfilet erin of banaan met pindakaas (smullen hoor hihi). Vandaag bedacht ik deze panini met geitenkaas. Wederom smullen!


Wat heb je nodig voor 1 persoon :

1 wortel tortilla van No Fairytales
1 plak 50+ geitenkaas
1 eetlepel V-spread van Mister Kitchens
2 cherry tomaatjes
2 radijsjes
1 theelepel gedroogde oregano
tosti/panini ijzer

Hoe maak je het klaar:

Smeer de spread op de tortilla en leg er een plakje kaas op. Snijd de tomaatjes en radijsjes in plakjes en leg op de kaas. Strooi er een beetje oregano over en vouw de tortilla dicht. Leg nu een paar minuten in een panini ijzer.

Smakelijk ❤Hashtags

#w3ndelicious #panini #tortilla #carrottortilla #vspread #goatcheese #geitenkaas


Archief
Zoeken op tags