Watermeloen salade met feta en munt

Deze lunch of bijgerecht (dat ik maakte voor Navenant Magazine) is een lekker fris gerecht en dus ideaal met deze tropische temperaturen. Toen ik deze salade vorig jaar ergens tegenkwam vond ik het nogal een gekke combinatie. Toch won mijn nieuwsgierigheid en maakte ik deze salade. Ik was meteen fan! Makkelijk, lekker en leuke kleurtjes om een mooie foodfoto van te maken.


Wat heb je nodig voor 2 personen:

1/2 watermeloen
paar takjes verse munt
30 gram feta
snuf peper & zout
*optioneel 1 el. olijfolieHoe maak je het klaar:

Snijd de watermeloen in blokjes. Scheur de muntblaadjes in kleine stukjes en meng met de meloenblokjes. Verbrokkel de feta erboven en maak af met een beetje zout & peper.

Smakelijk ❤


*Ook lekker met rode uienringen en een beetje olijfolie.Hashtags

#w3ndelicious #watermeloensalade #feta #munt #culinairefotografie #foodfotografie #navenant

Archief
Zoeken op tags