Vegetarische pita shoarma

Ik had deze plantaardige shoarma van Vivera nog nooit eerder gegeten en besloot hier eens verandering in te brengen. Shoarma in een shoarma zaak eet ik eigenlijk nooit omdat ik het maar vies vind. Als ik wel eens shoarma thuis maakte, was dit van stukjes kip met shoarma kruiden. Nu heb ik er nog een goed en lekker alternatief bij!


Wat heb je nodig voor 1 persoon :

1 spelt pita broodje
175 gram plantaardige shoarma
1 eetlepel olijfolie
1 halve groene paprika gesneden
1 halve rode paprika gesneden
1 handje ijsbergsla gesneden
1,5 eetlepel knoflooksaus

Hoe maak je het klaar:

Verwarm het pita broodje in de oven zoals aangegeven op de verpakking. Roerbak de reepjes shoarma in een pan met olie. Voeg nu ook de reepjes of blokjes paprika eraantoe en roer 5-10 minuten goed door. Serveer het pita broodje samen met de shoarma, paprika, ijsbergsla en knoflooksaus. Smakelijk ❤

Hashtags

#w3ndelicious #pita #shoarma #vivera #plantaardig


Archief
Zoeken op tags