Tortilla gevuld met Hüttenkäse en kipfilet

Deze wortel tortilla's van No Fairytales eet ik heel graag en heb ik gemaakt voor Navenant Magazine. Je kan ze vullen waarmee je maar wilt. Zoet of hartig, het kan allemaal. Omdat ik probeer om iedere dag genoeg eiwitten te eten, neem ik vaak Hüttenkäse bij mijn lunch. Dit keer samen met kipfilet, semi gedroogde tomaatjes en komkommer.


Wat heb je nodig voor 1 persoon :

2 wortel tortilla van No Fairytales
4 plakjes kipfilet
75 gram Hüttenkäse
6 half gedroogde tomaatjes
1/4 komkommer
gemalen peper

Hoe maak je het klaar:

Snijd de komkommer in reepjes. Vul de wrap nu met de Hüttenkäse, kipfilet, komkommer en tomaatjes. Rol op en smullen maar.

Smakelijk ❤
Hashtags

#w3ndelicious #tortilla #carrottortilla #huttenkase #kipfilet #komkommer #tomaten #navenantmagazine #foodfotografie #productfotografie #restaurantfotografie


Archief
Zoeken op tags