Toast met cottage cheese, kaneel en blauwe bessen

Als ik eens iets anders wil eten dan een gewone snee brood of een cracker dan rooster ik mijn brood in een broodrooster. Ik at zuurdesem brood omdat dit voedzamer is dan ander brood. Vandaag belegde ik deze met cottage cheese. Lekker met een snuf kaneelpoeder en blauwe bessen. Smaakt het lekkerst als het brood nog lauwwarm is. Helaas was mijn toast al koud door het maken van de foto :)


Wat heb je nodig voor 1 persoon:

1 snee zuurdesem brood
8 blauwe bessen
1 tl kaneelpoeder
2 el cottage cheese (naar wens)

Hoe maak je het klaar:

Rooster het brood in een broodrooster. Beleg nu met de cottage cheese, kaneel en bessen. Snijd de bessen eens doormidden en zie hoe mooi ze er ook van binnen uitzien.

Smakelijk ❤Hashtags

#w3ndelicious #blueberrylove #blauwebessen #toast #cottgecheese #kaneelpoeder

Archief
Zoeken op tags
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

wendelicious.com | wendelicious.nl | w3ndelicious.com | w3ndelicious.nl

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34