Tapas plankje met zelfgemaakte guacamole

Het is bijna weekend en dus tijd voor iets lekkers op tafel. Lekkere olijven, nacho's en zelfgemaakte guacamole. Zelfgemaakt smaakt zoveel beter dan de prak uit een potje en is helemaal niet moeilijk te maken. Deze foodfoto maakte ik dit keer met mijn 18-55 lens i.p.v. met mijn 50 mm lens waardoor ik meer overzicht krijg van de tafel en het plankje. Deze foto maakte ik ook weer met daglicht dat via mijn raam naar binnen viel aan de rechter kant.
Wat heb je nodig:

1 rijpe avocado
4 cherry tomaatjes
1 knoflookteentje
limoensap (halve limoen)
verse koriander
peper
zout
gemalen chilipeper

Hoe maak je het klaar:

Prak de avocado met de limoen sap. Snijd de tomaten in stukjes en voeg aan de avocado toe. Kruid vervolgens met de koriander, peper, zout, beetje chilipeper en uitgeperste knoflook. Lekker om te serveren met nacho's. Smakelijk ❤
Hashtags

#w3ndelicious #tapas #guacamole #nacho #foodfotografie #flatlay