Skyr met rode druiven en granola

Van de kroon op het werk kreeg ik granola van Eat Natural met pinda's, amandelen en kokosnoot. Ik eet granola niet heel vaak omdat het redelijk veel calorieën bevat. Toch vind ik dit een heerlijke toevoeging aan mijn kwark en eet ik het met mate. Deze granola is zonder geraffineerde suikers en hoog in vezels. Het handje dat je op deze foto ziet is van mijn zoontje. Hij vindt het ontzettend leuk om mama af en toe te helpen met het maken van een mooie foodfoto.


Wat heb je nodig voor 1 persoon:

250 gram kwark naar keuze
10 rode druiven gehalveerd
20 gram granola


Hoe maak je het klaar:

Vul een glaasje of kommetje met de kwark en voeg hier de druiven en granola aan toe.

Smakelijk ❤
Hashtags

#w3ndelicious #foodfotografie #foodshoot #productfotografie #granola #kwark #flatlay

Archief
Zoeken op tags