Rucola salade met parmaham

Na mijn 1 op 1 workshop Foodfotografie & styling die ik gaf aan Puur Olijf kreeg ik inspiratie om heerlijk salades te maken met een dressing van olijfolie en balsamico. Ik besloot dan ook deze salade te maken met de heerlijke sinaasappel olie en balsamico die ik meekreeg naar huis. Gezien het prachtige lenteweer de afgelopen dagen is het fijn om weer een salade op tafel te zetten. Dit recept maakte ik voor Navenant Magazine.


Wat heb je nodig voor 2 personen:

1 zak rucola salade
mini mozzarella
6 plakjes parmaham
cherry tomaten
semi gedroogde cherry tomaten
2 eetlepels olijfolie (sinaasappel van Puur Olijf)
2 eetlepels witte balsamico (naturel van Puur Olijf)
snuf gemalen peper


Hoe maak je het klaar:

Was de rucola salade goed onder stromend water en halveer de tomaten. Leg de rucola, tomaten, mozzarella en parmaham op een bord. Meng de olijfolie samen met de balsamico. Besprenkel de salade nu met de dressing en strooi en een beetje gemalen peper over. Lekker met een stukje brood erbij.

Smakelijk ❤
Hashtags

#w3ndelicious #salade #foodfotografie #navenantmagazine #workshop #puurolijf #fotostyling