Kwark met havermout en fruit on the go

Nu ik weer op weg ben naar een betere versie van mezelf met behulp van een gewichtsconsulente eet ik natuurlijk iets anders dan gewend. Na ja, echt helemaal anders is het ook weer niet, maar wel iets meer dan dat ik gewend ben. Doordat ik nu iets meer eet heb ik weinig zin meer om te snaaien naar ongezonde producten. Neem bijvoorbeeld deze kwark met havermout en fruit. Ja echt, deze hele pot mag ik in de ochtend tot me nemen. Hoe fijn is dat!! En zo'n weckpot is echt super fijn om mee te nemen voor onderweg of als je op je werk ontbijt zoals ik.


Wat heb je nodig voor 1 persoon:

350 gram Skyr bosbessen van de Lidl (andere smaak mag ook)
40 gram havermout
50 gram gesneden rode druiven
50 gram blauwe bessen


Hoe maak je het klaar:

Giet de kwark in een weckpot of schaaltje en voeg hier de havermout en het fruit aan toe. Eventueel nog even doorroeren.

Smakelijk ❤
Hashtags

#w3ndelicious #skyr #lidl #havermout #blauwebessen #druiven

Archief
Zoeken op tags