Havermout banaan pannenkoek

Zoals jullie weten ben ik bezig om mijn gewicht te verlagen m.b.v. een gewichtsconsulente. Na mijn eerste week kreeg ik er een variatielijst bij en jawel deze heerlijke pannenkoekjes staan hier ook bij! Yes, blijer kun je me niet maken! Ze zijn heel snel klaar en voedzaam. Ik heb meteen een dubbele portie gemaakt, één portie voor ochtend erna. Serveer er aardbeien bij om het af te maken!

Wat heb je nodig voor 10 stuks (2 porties):

2 bananen à 75 gram per stuk
40 gram havermout
2 eieren
2 eiwitten
2 tl kaneelpoeder
20 gram biologische kokosolie


Hoe maak je het klaar:

Prak de bananen met een vork fijn. Breek de eieren erboven en meng goed door. Voeg nu ook de havermout en het kaneelpoeder toe en meng alles nog een keer goed door met een garde. Verwarm 10 gram kokosolie in een pan en maak 5 hoopjes van je beslag. Keer na paar minuten om totdat ze goudbruin zijn. Verwarm nu de andere helft van de olie en bak hierin de andere portie pannenkoekjes.

Smakelijk ❤Hashtags

#w3ndelicious #pancakes #pannenkoeken #oats #havermout #banaan

Archief
Zoeken op tags