Gewokte groene asperges en zeekraal

Een aantal jaar geleden maakte ik dit heerlijke gerecht vaak. Ontzettend gezond en laag in calorieën. Ik at er toen meestal nog Hollandse garnaaltjes bij voor de eiwitten. Na lange tijd maakte ik dit gerecht weer, maar zonder garnalen. Ik vond dit gerecht leuk om op een mooi gestylde foto te zetten. Ben er niet helemaal tevreden over dus volgende keer nog beter mijn best doen :-). Oefening baart kunst.


Wat heb je nodig voor 1 - 2 personen :

50 - 100 gram zeekraal
100 gram groene aspergetips
1 el olijfolie
1 knoflookteentje geperst
snuf gemalen zeezout & peper
optioneel handje gehakte walnoten


Hoe maak je het klaar:

Verwarm de olie in een wokpan en roerbak de aspergetips en zeekraal 5 minuten op middelmatig vuur. Voeg nu ook de knoflook, zout en peper toe en serveer met de gehakte walnoten.

Smakelijk ❤Hashtags

#w3ndelicious #zeekraal #aspergetips #wokken


Archief
Zoeken op tags