Help elkaar

En toen was het 17 maart… Corona was het gesprek van de dag. Horeca, scholen etc waren inmiddels gesloten. En nu ?

Starend naar mijn beeldscherm kreeg ik opeens het briljante idee om iets te doen, iets waar mijn passie ligt en iets om me nuttig te maken. Op Instagram en Facebook zag ik massaal voorbijkomen dat de horeca maaltijden ging bezorgen aan huis. Ik zocht een leuke foto, plaatste er een tekst bij en zo is het idee onder de noemer #helpelkaar ontstaan. Een heerlijke bezorgmaaltijd in ruil voor een aantal mooie professionele foto’s. Wat een positieve en leuke reacties kreeg ik hierop. Zo werd mijn eerste maaltijd bezorgd door restaurant Frunk uit Brunssum. Er volgden er nog meer waaronder G7 food & drinks uit Sittard, restaurant Luna uit Sittard, Geruba chocolade, de Kooksocieteit, de Sokkerbekkerie, Marc Kookt, Etzenrather Mühle en Brownies & Downies uit Valkenburg.

Ook Navenant Magazine was razend enthousiast en belde me om te vragen of ze mijn actie mochten delen. Natuurlijk mocht dat, graag!

Het was even doorwerken om (vaak snel) een leuke styling, ondergrond en props te zoeken bij de verschillende gerechten die ik aangeboden kreeg. Mijn improvisatievermogen werd flink op de proef gesteld, maar gelukkig ben ik wel wat gewend 😊

Ik heb enorm genoten van de heerlijke maaltijden en met veel plezier een steentje bijgedragen en mooie foto’s gemaakt.

De actie #helpelkaar breng ik nu ook tot een einde en ik hoop dat ik in de toekomst weer mooie foto’s mag maken van jullie gerechten! Graag maak ik een vrijblijvende offerte. Ook is het mogelijk om een workshop bij mij te volgen of om op locatie te geven.

Because every picture tells a story

Bedankt! Dikke kus Wendy