w3ndelicious 1 jaar🎉

16-Jul-2019

Joehoe w3ndelicious bestaat vandaag officieel 1 jaar! 1 jaar geleden schreef ik me in bij de KVK, niet wetende wat me allemaal nog te wachten stond. Niet geschoten is altijd mis dacht ik, dus ik ging er voor. In het afgelopen jaar heb ik mooie dingen mogen doen voor w3ndelicious, leuke opdrachten en workshops. Nog steeds ben ik lerende en heb ik nog een hoop dingen op mijn to do lijst. Afgelopen jaar heb ik ook een hoop leuke mensen leren kennen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Leuke samenwerkingen en leuke contacten. 

Graag wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie vertrouwen, alle mooie reacties op iedere post en alle likes! Op naar het 2de jaar 🎉

 

Because every picture tells a story..... 📷

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34