w3ndelicious 1 jaaršŸŽ‰

Joehoe w3ndelicious bestaat vandaag officieel 1 jaar! 1 jaar geleden schreef ik me in bij de KVK, niet wetende wat me allemaal nog te wachten stond. Niet geschoten is altijd mis dacht ik, dus ik ging er voor. In het afgelopen jaar heb ik mooie dingen mogen doen voor w3ndelicious, leuke opdrachten en workshops. Nog steeds ben ik lerende en heb ik nog een hoop dingen op mijn to do lijst. Afgelopen jaar heb ik ook een hoop leuke mensen leren kennen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Leuke samenwerkingen en leuke contacten.Ā 

Graag wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie vertrouwen, alle mooie reacties op iedere post en alle likes! Op naar het 2de jaar šŸŽ‰

Because every picture tells a story..... šŸ“·

Archief
Zoeken op tags
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

wendelicious.com | wendelicious.nl | w3ndelicious.com | w3ndelicious.nl

Copyright Ā© 2017-2021 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com