Interieurfotografie

Vorig jaar maakte ik kennis met Jacqueline van Stro70 en ze vertelde met trots over haar studio en het keramiek dat ze zelf maakt. Ik besloot snel een kijkje te nemen op haar werkplek en ik was positief verrast. Wat een ontzettend mooie en inspirerende locatie. Het keramiek dat zij zelf maakt is ook prachtig en geweldig om te gebruiken voor foto's. Ook biedt zij de mogelijkheid een overnachting te boeken in haar studio.

We spraken al snel een datum af om mooie foto's te maken in en van haar werkruimte.

Hieronder een aantal mooie interieur foto's die ik gedurende de dag maakte.

Ben je nu een keer van plan om een workshop bij mij te volgen en wil je er meteen een leuk weekendje Limburg aan vast plakken? Boek dan een nachtje weg in haar studio! Absolute aanrader! 

Archief
Zoeken op tags