Foodfotografie & Styling

11-Mar-2019

Sinds kort bied ik ook workshops foodfotografie & styling aan voor foodbloggers en/of bedrijven. Ik wil zoveel mogelijk diversiteit laten zien en ik probeer van alles uit wat styling betreft. Vaak zit het al in mijn hoofd hoe ik iets op beeld wil zetten en heeft het vooral te maken met gevoel en oefening. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten zoals o.a. compositie, kleuren en de onder/achtergrond. Compositie kan een verhaal vertellen zoals op onderstaande foto. Welke verhaal denk je dat ik hier wil vertellen?

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34