DIY backdrop

Na mijn vraag op social media laatst of ik mijn muur donker (betonlook) zou verven of niet, kreeg ik veel verschillende reacties. Ik heb toen toch besloten de muur op mijn fotokamer wit te laten en zelf backdrops te maken op MDF platen die ik tegen de muur aan kan zetten. Dit had ik al eerder gedaan, dus waarom niet weer?! Hieronder zie je stap voor stap hoe ik dit gedaan heb en dit kun je met veel verschillende kleuren doen. Deze tip kreeg ik trouwens van awesomephotography.nl

Archief
Zoeken op tags
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
0

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34

wendelicious.com | wendelicious.nl | w3ndelicious.com | w3ndelicious.nl