Valentijnsdag

Het is weer Valentijnsdag en overal hangt  liefde in de lucht ❤️

Zelf heb ik er niet zo heel veel mee maar ik kon natuurlijk niet uitblijven met een mooie romantische foto en daarom koos ik ervoor om koekjes te bakken en uit te steken met een hartjes vorm. Het lukte niet heel goed (het uitsteken) maar over de foto ben ik tevreden. Jullie zijn meestal een moody foto van mij gewend, maar dit keer koos ik voor een lichte foto. Aan 1 kant zette ik een reflectie plaat (links) en van rechts komt daglicht door mijn raam. Ik gebruikte bewust geen diffuser omdat ik het mooi vond om een beetje schaduw te creëren. 

Hieronder kunnen jullie de mooie foodfoto's zien die ik gisteren gemaakt heb. 

Archief
Zoeken op tags
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

wendelicious.com | wendelicious.nl | w3ndelicious.com | w3ndelicious.nl

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34