Sfeer fotografie

1-Oct-2018

Zo'n 1,5 maand geleden zijn wij begonnen aan een verbouwing van de woonkamer. Al jaren wilden wij graag een gashaard en nu is het eindelijk zover. Na wat tegenslagen (zoals bij iedere verbouwing) genieten wij nu van een vernieuwde woonkamer met gashaard. Het was dan ook een uitdaging om een mooie foto te maken met op de achtergrond de vlammen van de haard. Omdat ik iedere ochtend een heerlijk kopje vers gemalen koffie drink, vond ik het leuk om dit in beeld te brengen. Deze geweldige kopjes en het schaaltje zijn van Orcacool. Laat de winter maar beginnen! ♡

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34