Toverbonen

4-Sep-2018

Deze zwart-paarse sperziebonen kleuren groen als je ze een paar minuten laat koken, vandaar ook wel toverboontjes genoemd. Ze hebben een vollere smaak dan een gewone sperzieboon. Ik heb zondag via mijn stories een aantal lekkere recepten gekregen waar ik zeker nog een keer mee aan de slag ga. Dankjewel daarvoor💚💜 Voor nu een mooie foto van de bonen op een geweldig bord van @orcacool.

PS: Deze bonen heb ik gekregen van iemand uit eigen tuin en ik weet eerlijk gezegd niet waar deze te koop zijn😊 #sorry 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34