Fotoprops

26-Aug-2018

 

Misschien vragen jullie je af wat foto props zijn. Dit zijn rekwisieten die je gebruikt om een foto mooier en speelser te maken.

Zo ben ik altijd opzoek naar leuk bestek, servies of doeken. Dit mag nieuw servies zijn, maar ook oud (antiek) servies is mooi op een foodfoto. Toen ik afgelopen week door Maastricht liep, zag ik per toeval dat er een antiek markt was. Natuurlijk werd ik hierdoor aangetrokken en zo struinde ik langs alle kraampjes. Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis en kocht deze 2 lepels en één vork.

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

Copyright © 2017-2020 wendelicious.com

wendy at wendelicious dot com

Sittard-Geleen, Nederland | KVK 72176334 | BTW NL001820371B34