Dagtrip Rotterdam

Jeej wij hebben vakantie. Wij plannen dan ook meestal een dagje uit maar een leuke stad. Vorig jaar was dit Rotterdam. Wij houden gewoon van lekker eten en wilden dan ook graag eens naar de Markthal in Rotterdam. Wat een lekkernijen allemaal. Ik kwam dan ook het kraampje van Momade cupcakes tegen en zag deze heerlijke macarons naar mij zwaaien ;) 

Wij kochten er een aantal om te proeven en ik wist dat deze ook mee naar huis gingen op het einde van de dag. Na nog een heel leuk boottochtje en een lekker etentje kocht ik een doosje en vertrokken we weer naar het zuiden van het land.

Deze week besloten wij weer terug te gaan naar de Markthal in Rotterdam voor een gezellig dagje uit. Dit keer ging ik natuurlijk ook niet met lege handen naar huis :-)

De dag na dit uitje maakte ik een paar mooie foto's van deze heerlijke macarons. Wat ik deed na het maken van de foto's, kunnen jullie misschien wel al raden.

Archief
Zoeken op tags