28-Apr-2020

En toen was het 17 maart… Corona was het gesprek van de dag. Horeca, scholen etc waren inmiddels gesloten. En nu ?


Starend naar mijn beeldscherm kreeg ik opeens het briljante idee om iets te doen, iets waar mijn passie ligt en iets om me nuttig te maken.
Op Instagram e...

2-Feb-2020

Wat een heerlijke zondag is het vandaag. Terwijl er een heerlijke cake in de oven staat, bewerk ik in de tussentijd foto's na die ik afgelopen week gemaakt heb met mijn nieuwe Speedlite. Al enige tijd wou ik deze aanschaffen maar ik wist niet goed welke en hoe ik ermee...

13-Jan-2020

Mijn eerste workshop van 2020 zit er alweer op. Het was wederom een leuke en creatieve dag. Als je bij mij een workshop volgt, starten we met een leuk gesprek onder het genot van een kop koffie of thee met een kleine versnapering. Nadien geef ik je tips & tricks waar o...

30-Oct-2019

Het liefste fotografeer ik bij daglicht, maar soms is het gebruik van continu licht (daglichtlamp met softbox) ook heel fijn. Denk bijvoorbeeld aan donkere ruimtes waar weinig daglicht is of als je foto's wilt maken in de avond.
Deze foto is dus gemaakt met daglichtlam...

24-Oct-2019

Op 18 mei en 21 september 2019 gaven Hiptafelen en ik samen een groepsworkshop foodfotografie, styling en maken van backdrops.

We begonnen de dag met een kop koffie/thee en een voorstelronde.
Na wat gezellig kletsen gingen we aan de slag met het maken van backdrops (ond...

27-Jul-2019

Op vakantie tijdens een dagje rondrijden op een scooter kwam ik allemaal leuke deurtjes en ramen tegen die ik mooi vond om als achtergrond of ondergrond (backdrop) te gebruiken voor mijn foodfoto's.

Ik wil waarschijnlijk een mooie foto laten afdrukken bij Fotoachtergron...

Please reload

Recente berichten

28-Apr-2020

2-Feb-2020

13-Jan-2020